Route

De weg naar de Bosrand


LET OP bij het instellen van uw navigatie! Sommige systemen navigeren naar De Bosrand in Lunteren. U kunt het alternatieve adres van Restaurant Stam gebruiken, gelegen aan de overkant van de weg waar Parkhotel de Bosrand ligt. Dit is de Otterloseweg 40 te Ede (6718ZM). Bij de rotonde de tegenovergestelde weg inslaan, dan komt u uit bij ons hotel.

Vanuit Arnhem: vanaf de A12, vanuit Arnhem, neem de afslag Ede Oost en draai de N224 rechts op. Volg deze tot de kruising, rechtsaf Apeldoorn N304. Op de N304 bij de eerste rotonde rechts en rechts aanhouden de bosrand op en met de bocht naar links. Deze weg uitrijden tot aan Parkhotel De Bosrand.

Vanuit Utrecht: vanaf de A12 vanuit Utrecht, neem afslag A30 richting Barneveld en neem afslag Ede-Noord (afslag 2) richting Ede, ga linksaf de rijksweg (N224) op richting Ede, ga na 4.1 km linksaf de Apeldoornseweg op (N304). Op de N304 bij de eerste rotonde rechtsaf en rechts aanhouden de bosrand op en met de bocht naar links. Deze weg uitrijden tot aan Parkhotel De Bosrand.

Vanuit Amersfoort (A1-A30): vanaf Amersfoort op de A30 neem afslag Ede-Noord (afslag 2) richting Ede, ga linksaf de rijksweg (N224) op richting Ede, ga na 4.1 km linksaf de Apeldoornseweg op (N304). Op de N304 bij de eerste rotonde rechts, rechts aanhouden de Bosrand op. Deze weg uitrijden tot aan Parkhotel De Bosrand.

Per openbaar vervoer: 

Per intercity naar Station Ede-Wageningen. Vanaf het station lijn 4 (Syntus, Ede Veldhuizen), uitstappen bij halte Grote straat. Kleine 10 minuten lopen naar het hotel. Vanaf de halte rechtdoor naar de rotonde, bij de rotonde linksaf. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. Grote kruising oversteken langs fietspad, voetpad inlopen aan rechterkant en straat (de Bosrand) uitlopen. Aan einde van de weg bevindt zich Parkhotel De Bosrand.

Per intercity naar Station Ede-Wageningen. Vanaf het station lijn 107 of 108 (Syntus), uitstappen bij Halte “de Bosrand”. Terug lopen naar de rotonde en recht oversteken, straat inlopen, bij de T–splitsing naar recht en de straat (Bosrand) uitlopen. Aan de het einde van de weg bevindt zich het hotel. Het is ook mogelijk om bij de halte Doelenstraat over te stappen op lijn 107 richting Apeldoorn en bij halte Bosrand uit te stappen.


Per fiets of taxi:

Op station Ede-Wageningen kunt u ook OV-fietsen huren. Of neem vanaf het station een taxi (Taxi Kleijer 0318-611611 // www.yourtaxi.nl) of regiotaxi (24 uur van te voren reserveren) naar Parkhotel De Bosrand, Bosrand 28 in Ede.