Route

De weg naar de BosrandLET OP bij het instellen van uw navigatie! Sommige systemen navigeren naar De Bosrand in Lunteren. U kunt het alternatieve adres van Restaurant Stam gebruiken, gelegen aan de overkant van de weg waar Parkhotel de Bosrand aan ligt. Dit is Otterloseweg 40 te Ede (6718 ZM). Bij de rotonde kunt u de tegenovergestelde weg inslaan (Koeweg/Bosrand) en op de T-Splitsing rechtsaf slaan, dan komt u uit bij ons hotel.

Vanuit Arnhem: vanaf de A12, vanuit Arnhem, neem de afslag Ede Oost en draai de N224 rechts op. Volg deze tot de kruising, rechtsaf Apeldoorn N304. Op de N304 bij de eerste rotonde rechts en rechts aanhouden de Bosrand op en met de bocht naar links. Deze weg uitrijden tot aan Parkhotel De Bosrand. Vanuit Utrecht: vanaf de A12 vanuit Utrecht, neem afslag A30 richting Barneveld en neem afslag Ede-Noord (afslag 2) richting Ede, ga linksaf de rijksweg (N224) op richting Ede, ga na 4.1 km linksaf de Apeldoornseweg op (N304). Op de N304 bij de eerste rotonde rechtsaf en rechts aanhouden de Bosrand op en met de bocht naar links. Deze weg uitrijden tot aan Parkhotel De Bosrand. 

Vanuit Amersfoort (A1-A30): vanaf Amersfoort op de A30 neem afslag Ede-Noord (afslag 2) richting Ede, ga linksaf de rijksweg (N224) op richting Ede, ga na 4.1 km linksaf de Apeldoornseweg op (N304). Op de N304 bij de eerste rotonde rechts, rechts aanhouden de Bosrand op en met de bocht naar links. Deze weg uitrijden tot aan Parkhotel De Bosrand.

Per openbaar vervoer: 

Per trein naar Station Ede-Wageningen. Hiervandaan kunt u meerdere buslijnen nemen die stoppen bij bushalte ‘Raadhuis’. Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen naar Parkhotel De Bosrand. U loopt rechtdoor naar de rotonde, die u oversteekt. De grote kruising steekt u ook over. U loopt rechtdoor over het fietspad en slaat rechtsaf middels het voetpad de Bosrand op. Aan het einde van de weg bevindt zich Parkhotel De Bosrand.

LET OP! Met bus 107 of 108 kunt u één halte verder uitstappen (halte “de Bosrand”). U loopt vanaf deze halte naar de rotonde, slaat rechtsaf, gaat bij de T–splitsing naar rechts en loopt de straat (Bosrand) uit. Aan de het einde van de weg bevindt zich ons hotel.

Per fiets of taxi:

Op station Ede-Wageningen kunt u een KeoBike huren. Of neem vanaf het station een taxi (Taxi Kleijer 0318-611611 / Taxi 10.000 0318 -444555) of de Valleihopper (24 uur van te voren reserveren) naar Parkhotel De Bosrand, Bosrand 28 in Ede.