Welkom op de Veluwe!

Uit en thuis aan De Bosrand

Zowel binnen als buiten ons hotel kunt u zich heerlijk ontspannen!

Bijvoorbeeld op ons riante terras met uitzicht op het park, onze jeu-des-boules baan of op de tennisbaan vlakbij het hotel. Voor wie liever de natuur in wil, is er ook genoeg te beleven. Parkhotel De Bosrand ligt aan de rand van het Edese Bos en vanuit onze hoofdingang wandelt u direct de schoonheid van de Veluwe in!


Fietsen & wandelen

Direct vanuit het hotel kunt u diverse fiets- of wandelroutes volgen over de mooie Veluwe. U kunt genieten van de uitgestrekte heidevelden, de zandverstuivingen en de bossen. Een dorp verder treft u Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een van de mooiste plekken van de Veluwe!

U kunt uw fiets stallen in onze overdekte,- en afsluitbare fietsenstalling. Hier kunnen elektrische fietsen ook opgeladen worden. Is uw fiets vies geworden tijdens uw fiets tocht? U kunt uw fiets of mountainbike afspuiten in onze fietsendouche.

Wij werken samen met Fietsenverhuur Ede. U kunt online verschillende soorten fietsen bij hen huren. Klik HIER om te reserveren.

Onze tips

Knooppunten-fietsroute langs de molens rondom Ede en de Airborne fietsroute. Voor de wandelaars een overzicht van de 125 wandelroutes rond Ede.

Vanuit het hotel hebben wij ook eigen wandelroutes welke u de mooiste natuur in de omgeving laten zien. Echt een aanrader! Deze wandelroutes bieden wij u graag gratis aan bij de receptie.

Veel fiets- en wandelplezier!