Welkom op de Veluwe!

Heerlijk ontspannen binnen en buiten ons hotel


Uit en thuis aan De Bosrand

Zowel binnen als buiten ons hotel kunt u zich heerlijk ontspannen!

Bijvoorbeeld op ons riante terras met uitzicht op het park, onze jeu-des-boules baan of op de tennisbaan vlakbij het hotel. Voor wie liever de natuur in wil is er ook genoeg te beleven. Parkhotel De Bosrand ligt aan de rand van het Edese Bos en vanuit onze hoofdingang wandelt u direct de schoonheid van de Veluwe in.

Fietsen & wandelen

Direc vanuit het hotel kunt u diverse fiets- of wandelroutes volgen over de mooie Veluwe. U kunt genieten van de uitgestrekte heidevelden, de zandverstuivingen en de bossen. Een dorp verder treft u Nationaal Park de Hoge Veluwe. Eén van de mooiste plekken van de Veluwe!

U kunt uw fiets stallen in onze overdekte en afsluitbare fietsenstalling. Hier kunnen elektrische fietsen ook opgeladen worden. Is uw fiets vies geworden tijdens uw fietstocht? U kunt uw fiets of mountainbike afspuiten in onze fietsendouche. 

Wij werken samen met Fietsenverhuur Ede. U kunt online verschillende soorten fietsen bij hun huren. Klik HIER om te reserveren. Dan reserveert u fietsen die bij ons hotel klaar staan.

Onze tips

Knooppunten-fietsroute langs de molens rondom Ede en de Airborne fietsroute. Voor de wandelaars een overzicht van de 125 wandelroutes rond Ede.

Vanuit het hotel hebben wij ook eigen wandelroutes welke u de mooiste natuur in de omgeving laten zien. Echt een aanrader. Deze wandelroutes bieden wij u graag gratis aan bij de receptie. 

Veel fiets- en wandelplezier!

Veel van onze gasten kiezen voor deze regio om het Nationale Park De Hoge Veluwe te bezoeken. U wandelt en fietst daar heerlijk door prachtig natuurschoon. De witte fietsen van het park zijn inbegrepen bij de entreekosten.

Bezoek daar het Jachthuis van Sint Hubertus, geniet op de terassen van de fraaie eet- en drinkgelegenheden en sla natuurlijk het wereldberoemde Kröller-Müller museum niet over.

Met kinderen raden wij het Museonder aan: "Het Museonder geeft een verrassend beeld van alles wat er onder het aardoppervlak leeft en wat er vroeger geleefd heeft. De tentoonstelling neemt u mee, steeds dieper en dieper de bodem in. Uiteindelijk belandt u zelfs in het middelpunt van de aarde."

Ontdek en bezoek de gemeente Ede. Op bezoek-ede.nl kunt u alle actuele activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud vinden. Cultuur, natuur & actief, Militaire historie, eet- en drink gelegenheden; deze website is de moete waard als u wat inspiratie wilt opdoen.